Uw accommodatie aanmelden

Rif St. Marie in Curaçao

Rif St. Marie is een van de mooiste gebieden van Curaçao. Als u rust en prachtige natuur zoekt is dit het gebied waar u een vakantie moet doorbrengen.

Rif St. Marie ligt richting het plaatsje St. Willibrordus, ten westen van hoofdstad Willemstad en op 30 minuten rijden van luchthaven Hato.

Natuur

Rif St. Marie is een schitterend natuurgebied waar bijzondere planten en dieren voorkomen. In het grote zoutmeer komen honderden flamingo's voor. In het gebied kunt u prachtige wandelingen te maken naar bijvoorbeeld de ruïnes van het landhuis Rif st. Marie, naar Boca St. Marie of naar de Bullebaai of naar de Daaibooibaai. Ga wel direct na zonsopgang want anders is het te warm.

Duiken & snorkelen

Ook duikers en snorkelaars komen hier voldoende aan hun trekken, want ook onder water is voldoende te zien. Rif St. Marie is ook een echt duik- en snorkelparadijs. Vanaf het goudgele strand loopt u zo de azuurblauwe Caraïbische Zee in en komt u veel verschillende exotische vissen en prachtige koraalriffen tegen. Er is een vijfsterren PADI opleidingscentrum aanwezig.