Uw accommodatie aanmelden

Piscadera in Curaçao

Piscadera is populaire vakantiebestemming op Curaçao. Dat komt voornamelijk door de mooie Piscadera Baai.

De Piscadera Baai is een mooie baai met rustig water. Direct achter de Piscadera Baai liggen een aantal goede hotels. De meeste hotels liggen direct aan het strand. Aan het strand staan een aantal gezellige bars en restaurants. De Piscadera Baai ligt erg centraal op Curaçao en op maar 10 minuten van het centrum van Willemstad. U kunt er genieten van het mooie strand, de rustige azuurblauwe zee, maar ook gemakkelijk Curaçao verkennen.

Stranden

De stranden in de Piscadera Baai zijn veelal privé stranden van de diverse hotels en resorts aan de baai en zijn zeer geschikt voor kleine kinderen. De stranden lopen heel geleidelijk af in de Caraïbische Zee en een lijn schermt het zwemgedeelte af.

Duiken & snorkelen

Vanaf het strand kan je ook goed duiken en snorkelen en verschillende exotische vissen en koraalriffen kunt ontdekken. Er is een vijfsterren PADI duikschool aanwezig.

Sporten

Langs de baai loopt de 'Koredor'. Dit is een 5 kilometer lange sportboulevard waarop u kunt hardlopen, wandelen of fietsen. Tijdens uw vakantie kunt u hier heerlijk sporten. En als het te warm is om buiten te sporten gaat u naar een fitnessruimte met airconditioning van één van de accommodaties in de Piscadera Baai.

Winkelen

De Piscadera Baai is dé plek om te winkelen op Curaçao. Het winkelcentrum Sambil Curaçao met 156 winkels, 8 bioscopen en 4 pleinen, ligt op ongeveer 3 minuten afstand van Piscadera Baai.