Uw accommodatie aanmelden

Jan Thiel in Curaçao

Jan Thiel is een van de populairste vakantiebestemmingen van Curaçao. Dat komt voornamelijk door de prachtige Jan Thiel Baai.

De Jan Thiel Baai ligt in het zuiden van Jan Thiel, een wijk van Willemstad. In de baai vindt u een prachtig aangelegd strand met palmbomen en heeft u een fantastisch uitzicht over de Caraïbische Zee. De baai staat bekend om de uitstekende voorzieningen en de goede snorkel- en duikmogelijkheden.

Een aantal van de populairste accommodaties bevinden zich in de Jan Thiel Baai. Kijk aan de rechter kant voor de best beoordeelde accommodaties.

Strand

Het strand is vrij toegankelijk voor gasten van de nabijgelegen resorts Chogogo Resort, Livingstone Resort en Papagayo Resort. Andere bezoekers moeten entree en huur betalen voor het gebruik van strandstoelen. Het strand is aangelegd door de nabijgelegen resorts en is voorzien van alle faciliteiten voor een heerlijke dag aan het strand zoals ligbedden, parasols, restaurantjes, beachbar, douches, toiletten en een watersportcentrum/duikshop. Bij het strand is het water rustig. Dat komt doordat er een pier is aangelegd. Voor kinderen is er een speciaal afgesloten stuk strand aangelegd, waar ze veilig (in het water) kunnen spelen.

Voor jong en oud worden leuke activiteiten georganiseerd, van water- en standsportactiviteiten tot live muziek in het weekend. 's Avonds hangt er een levendige sfeer en kunt u genieten van lekker eten en kunt u daarna heerlijk feestvieren in de beachbar Zanzibar.

Eten & drinken

In de Jan Thiel Baai zijn verschillende mogelijkheden om iets te eten en te drinken. De baai beschikt over 5 restaurants met een gevarieerde keuken. Daarnaast zijn er (beach)bars, terrasjes en fastfoodrestaurants in de omgeving. Zanzibar beschikt onder andere over een restaurant, pizzeria, snackbar en speeltuin voor de kinderen.

Omgeving

De omgeving is tropisch met palmbomen en cactussen. In de verte ziet u de groene heuvels van het nabij gelegen Jan Thiel natuurgebied. In het natuurgebied kunt u de rust opzoeken en kunt u goed wandelen, mountainbiken en de zoutpannen van het zoutwatermeer bekijken. In het natuurgebied broeden onder andere fregatvogels. U herkent ze aan hun roomwitte borst, zwarte veren en brede vleugels. Naast fregatvogels leven er veel flamingo's. De flamingo's vindt u vooral in de zoutpannen.

In de schijnwerpers in Jan Thiel

Alle vakanties in Jan Thiel