Uw accommodatie aanmelden

Vakanties en accommodaties in Curaçao

In de schijnwerpers

Alle 1 accommodaties


Vakantiebestemmingen in Curaçao

Banda Abou (West)

Rif St. Marie

Rif St. Marie is een van de mooiste gebieden van Curaçao. U kunt hier goed wandelen en u komt veel exotische planten en dieren tegen. Rif St. Marie is ook een echt duik- en snorkelparadijs.

St. Willibrordus

Kerk van St. Willibrordus St. Willibrordus staat bekend om Landhuis Jan Kok, de kerk, de zoutpannen en twee van de mooiste baaien van Curaçao: de Porto Marie-baai en de Daaibooibaai en een prachtig natuurgebied.

Westpunt

Westpunt is een klein dorp op de noordwestelijke punt van Curaçao. Het is een ideale vakantiebestemming voor mensen die rust zoeken. U vindt er prachtige natuur, stranden en stille baaitjes.

Banda Ariba (Oost)

Jan Thiel

Jan Thiel is een van de populairste vakantiebestemmingen van Curaçao. Dat komt vooral door de prachtige Jan Thiel Baai in het zuiden van Jan Thiel. Een aantal van de populairste accommodaties bevinden zich in de Jan Thiel Baai.

Mambo Beach

Mambo Beach en Sea Aquarium Beach zijn twee van de mooiste stranden van Curaçao. Hier vindt u de meest bekende resorts en de meest bekende beachbars van Curaçao.

Santa Catharina

Santa Catharina is een klein plaatsje. Het ligt dichtbij een prachtige baai en een natuurgebied waar je kan wandelen en mountainbiken. In de baai kan je goed kitesurfen, wakeboarden en windsurfen.

Spaanse Water

Het Spaanse Water is een beschermde lagune ten oosten van Willemstad. Rondom zijn diverse zeilscholen en jachtclubs en is uitermate geschikt om te verkennen met een zeilboot, sloep, boot of kajak.

Curaçao Midden

Piscadera

Piscadera is populaire vakantiebestemming op Curaçao. Dat komt voornamelijk door de mooie Piscadera Baai. De baai ligt net buiten Willemstad en heeft rustig water en een heel geleidelijk aflopend strand. Dat maakt de baai heel kindvriendelijk.

Willemstad

Willemstad is de hoofdstad van Curaçao. Het historische centrum, waaronder de wijken Punda en Otrobanda staan op de UNESCO werelderfgoedlijst. Willemstad moet je echt hebben gezien.