Informatie over MooiCuracao.nl

Wij vinden dat het plannen van een vakantie iets leuks moet zijn, net als de vakantie zelf. Ons doel is u veel informatie te geven zodat u een vakantie kan boeken die geheel aan uw wensen voldoet en u een onvergetelijke tijd hebt.

MooiCuracao.nl is een website die informatie geeft waar toeristen iets aan hebben. We geven niet alleen informatie over accommodaties en vakanties, maar ook over bezienswaardigheden en handige bedrijven (nuttige plaatsen) in de buurt, zoals supermarkten, restaurants, winkelcentra, stranden, enzovoort en méér zoals het laatste nieuws en achtergrond informatie in onze blog, aanbiedingen & kortingen en evenementen via een aantal websites gericht op specifieke landen.

U kunt zich registreren bij MooiCuracao.nl. U kunt dan zelf actief deelnemen aan deze site zoals bloggen en nuttige plaatsen, accommodaties en evenementen aanmaken. Er zijn wel een aantal regels waar u zich aan moet houden.

MooiCuracao.nl werkt samen met u, verschillende accommodatie eigenaren, vakantiespecialisten en reisorganisaties. Alle vakantiespecialisten en reisorganisaties zijn aangesloten bij ANVR, SGR, IATA of het Calamiteitenfonds.

MooiCuracao.nl is zelf geen reisorganisatie en biedt geen vakanties, reizen of vliegtickets aan en verhuurt zelf geen accommodaties. Op onze website kunt u eenvoudig accommodaties en vakanties vergelijken.

U boekt een vakantie rechtstreeks bij de reisorganisatie en uw boekt een accommodatie rechtstreeks bij de verhuurder. De reissom betaalt u rechtstreeks aan de verhuurder of de reisorganisatie, zonder tussenkomst van MooiCuracao.nl. U betaalt dus niets extra voor onze service.

Onze sites

We beheren op dit moment de volgende websites:

Suggesties of vragen?

MooiCuracao.nl wordt met veel zorg onderhouden. Heeft u suggesties voor verbetering van de site of heeft u vragen over onze dienstverlening, neem dan dan gerust contact met ons op.

Uw accommodatie op MooiCuracao.nl?

Bent u eigenaar van een hotel, resort, villa, bungalow of appartement en wilt u dat uw aanbod wordt opgenomen op MooiCuracao.nl?

Registreer u op deze site. Daarna kunt u eenvoudig uw accommodatie aanmelden.

Adverteren op MooiCuracao.nl

Bent u aanbieder van vakanties? Of hebt u een bedrijf welke gericht is op toerisme in één van de landen waarin we actief zijn? Neem contact op met één van onze partners, zoals Tradetracker of Tradedoubler als u wilt adverteren op MooiCuracao.nl. Als u uw bedrijf aanmeldt dan kunt u niet alleen op MooiCuracao.nl adverteren, maar ook op vele andere websites. Als u adverteerder bent bij één van de Nederlandse advertentiebureau's en MooiCuracao.nl toont uw advertenties nog niet, neem dan contact met ons op.

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis, in het kort... heel kort.

Onze site MooiCuracao.nl is gestart in 2009. Het doel was toen ook het geven van goede informatie. We richtten ons voornamelijk op het vergelijken van accommodaties en was er een lange lijst met autoverhuurbedrijven, informatie over het kopen van vliegtickets en reisgidsen.

In 2015 is MooiCuracao.nl geheel vernieuwd en eind 2015 zijn de sites MooiAruba.nl, PuurBonaire.nl en Zogevonden.nl gestart. Nu kunt u nog meer accommodaties vergelijken en nog meer informatie over allerlei vakantiebestemmingen lezen. U kunt zich registreren en uw accommodatie(s), nuttige plaatsen en evenementen aanmaken en blog posts schrijven.