Skydiven op Curaçao

Heb je altijd al eens willen parachutespringen? Het kan op Curaçao!

Bovendien heb je vanuit het vliegtuig het meest adembenemende uitzicht over heel Curaçao.

Je kan tijdens je vakantie een tandemsprong maken boven Curaçao. Tijdens het skydiven worden foto's en een video gemaakt. Verbaas je vrienden door het filmpje en de foto's op Facebook te zetten!

Skydiven / parachutespringen op Curaçao

Sinds 10 februari 2015 is het mogelijk om te skydiven boven Curaçao. Het bedrijf Skydive JJump Curaçao ging direct voortvarend te werk: om vier uur 's middags kregen ze officieel toestemming en een half uur later was de eerste sprong al een feit.

Tot 20 februari kost een sprong 350 dollar, inclusief foto’s en video.

In die periode januari / februari wil oprichter Junior Janzen de animo voor skydiven op Curaçao onderzoeken. Als er voldoende belangstelling is wordt een definitief tarief vastgesteld.

Meer informatie over skydiven op Curaçao krijg je via de website van JJump of via hun facebookpagina.

Laatst aangepast: 13 februari 2015 | 1 Reactie |

TAGS: Activiteiten op curaçao Parachutespringen / skydiven


De redactie heeft als doel u zo goed mogelijk te helpen en de website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Bekijk de vraag en antwoord pagina of neem contact met ons op.


Deel deze blogpost

1 Reactie

William schreef op :

Goedenmiddag.

Ik zou heel graag willen springen maar telefonisch krijg ik u niet te pakken. Zou u via het verzonden email adres contat met mij willen opnemen.

Met vriendelijke groet. William linders knight

Reactie van De Redactie op 3 juni 2016 om 20:33 uur
Het beste kunt u contact opnemen met Jjump het skydive bedrijf , via http://jjump.nl/. Als het telefonisch niet lukt, dan is via e-mail misschien een optie. Telefoonnummers en e-mailadres staan op de website van Jjump.

Veel succes met skydiven!

Plaats een reactie

Reacties zijn uitgeschakeld.

Commenting is turned off.