Ik vertrek: Dianne en Frenk emigreren naar Curaçao

Zaterdag 17 januari 2015 21:00u op NPO 1, Ik vertrek.

Dianne Tonies en Frenk Megens kwamen in 2009 voor het eerst op Curaçao en waren op slag verliefd op het eiland. Ze willen het liefst direct blijven, maar eerst moet hun huis in Nederland verkocht worden, maar dat lukt maar niet. Ondertussen gaan ze elk jaar naar het mooie Curaçao en verkennen elk plekje op het eiland.

Als na vijf jaar dan eindelijk het huis in Nederland wordt verkocht hebben ze binnen een maand een villa op Curaçao gevonden aan de Sparrenweg in de wijk Julianadorp. In deze villa met privézwembad beginnen ze een bed en breakfast / kleinschalig resort onder de naam Abaai Resort. Het resort beschikt over 4 kamers waar ze gasten kunnen ontvangen.

Nu moeten de schouders er onder! Ze hebben een week om hun huis in Nederland leeg op te leveren. Alle spullen worden keurig door Meyer Moving verhuist naar Curaçao. Eenmaal op Curaçao heeft het stel een maand om het resort op Curaçao klaar te maken voor gasten.

De liefde voor Curaçao is ook overgeslagen op dochter Iris. Zij is alvast vooruit gegaan en woont al ruim een jaar op Curaçao en werkt als dolfijnentrainster bij Dolphin Academy.

Het klaarmaken van de villa moet snel, want er is veel geld gaan zitten in de aankoop en verbouwing van de villa en tuin. Het gezin heeft direct inkomsten nodig.

Gaan Frenk en Dianne het redden? Bekijk de aflevering van 17 januari 2015 op Uitzending gemist

Laatst aangepast: 17 januari 2015 | 0 Reacties |

TAGS: Emigreren Ik vertrek Resort


De redactie heeft als doel u zo goed mogelijk te helpen en de website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Bekijk de vraag en antwoord pagina of neem contact met ons op.


Deel deze blogpost

Reacties

Plaats als eerste een reactie!

Plaats een reactie

Reacties zijn uitgeschakeld.

Commenting is turned off.