Bespaar eenvoudig op vliegtickets naar Curaçao

Als je op vakantie gaat mag dat vaak best wat kosten, maar niemand wil onnodig teveel betalen.

Als je vliegtickets online wilt kopen dan loont het de moeite om de prijzen van vliegtickets te vergelijken. Dat blijkt uit onderzoek van Vliegen Naar, een Nederlandse vergelijkingssite van vliegtickets.

Vliegtickets vergelijken loont

Vliegen Naar adviseert de prijzen van vliegtickets bij diverse grote boekingssites te vergelijken. MooiCuracao.nl adviseert de prijzen van vliegtickets in ieder geval te vergelijken bij:

De boekingssites hebben niet allemaal dezelfde prijzen. Er zijn grote prijsverschillen en even uitzoeken loont al snel. De boekingssites zijn zelfs vaak goedkoper dan KLM en Arke, die zelf de vluchten naar Curaçao verzorgen.

Er is geen boekingssite die altijd het goedkoopste is, aldus Vliegen Naar. De prijzen verschillen per data en per aanbieder. Dat betekent dat u het beste meerdere boekingssites kunt vergelijken om er achter te komen waar de goedkoopste vliegtickets worden aangeboden.

Vliegtickets Curaçao

Vliegtickets tot 50% goedkoper

Er zijn enorme prijsverschillen tussen grote Nederlandse vliegticket boekingssites. Vooral met vliegtickets naar Curaçao valt snel veel geld te besparen. De vanaf tarieven voor dezelfde vliegtickets naar diverse bestemmingen blijken regelmatig per vliegticket boekingssite tot 15% te verschillen. Soms loopt het verschil op tot meer dan 50%! Vooral bij vliegtickets naar Curaçao zijn voornamelijk grote prijsverschillen geconstateerd door Vliegen Naar.

Onderzoek

Vliegen Naar heeft onderzoek gedaan naar de prijzen van vliegtickets van alle grote online reisbureaus in Nederland op een selectie van 30 bestemmingen binnen en buiten Europa. Ze beperkten zich tot de top 7 van de grote aanbieders in Nederland. Bij alle reisbureaus werden per bestemming dezelfde data uitgevoerd en daarna de prijzen vergeleken. In de meeste gevallen was het prijsverschil tussen de goedkoopste en duurste boekingssite meer dan 15%.

De meest extreme verschillen die Vliegen Naar tegen kwam waren voor vluchten naar Tanger in Marokko en voor vluchten naar Curaçao. De goedkoopste website had had een groot aantal vluchten beschikbaar met ArkeFly en was daarmee meer dan 50% goedkoper dan de andere aanbieders op dezelfde data.

Laatst aangepast: 12 mei 2015 | 1 Reactie |

TAGS: Vliegticket


De redactie heeft als doel u zo goed mogelijk te helpen en de website zo actueel mogelijk te houden. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Bekijk de vraag en antwoord pagina of neem contact met ons op.


Deel deze blogpost

Gerelateerde blog posts

Vliegtickets naar Curaçao

1 Reactie

Claudi schreef op :

Op reis gaan is leuk, maar niet het voorwerk. Op zoek gaan naar betere opties om toch wat centjes te besparen. Er zijn enorm veel sites te bekijken en maak ook vaak gebruik van enkelen op de lijst. Anderen waren me tot voor dit bericht onbekend, dus enorm handig.

Oordeel:

Plaats een reactie

Comments become visible after approvall. All links are rel=nofollow.

Reacties worden pas zichtbaar na goedkeuring. Alle links zijn rel=nofolow.

Velden met een * zijn verplicht.

*

* Wordt nooit openbaar gemaakt

(rel="nofollow")

* Let op:
Links zijn altijd rel="nofollow" !