Blog - pagina 2

Huurauto op Curaçao

Het gemak van een huurauto hoort helemaal bij een onvergetelijke vakantie op Curaçao. De vervoersmogelijkheden op Curaçao zijn beperkt. Met een huurauto bent u vrij om te gaan en staan wanneer u wilt.

Hoe komt u vanaf het vliegveld naar uw accommodatie? Als u niet in hartje Willemstad verblijft hoe komt u bij de mooiste plekjes op Curaçao? Precies, u heeft een huurauto nodig.

Lees onze praktische tips en bespaar op de kosten van een huurauto op Curaçao.

Weer en klimaat op Curaçao

Heerlijke temperatuur op Curaçao Het weer op Curaçao is altijd lekker! Altijd lekker warm maar toch met een verkoelend briesje.

Op Curaçao heerst een tropisch klimaat. Het is een perfect klimaat voor een zonvakantie. Als u op vakantie gaat naar Curaçao dan is een lekkere temperatuur gegarandeerd!

Vergeet uw zwemkleding niet, want ook de temperatuur van het kristalheldere zeewater is heerlijk.

Vliegtickets naar Curaçao

Vliegtickets naar Curaçao zijn bij veel aanbieders te boeken. Vergelijk tarieven van vliegtickets bij verschillende aanbieders. Het kan u een hoop geld besparen. Ook aanbiedingen zijn erg interessant waardoor u met flinke korting een vliegticket kunt kopen.

Vanuit Nederland vliegen KLM en Tui op Curaçao. Air Berlin verzorgt als enige aanbieder uit Duitsland rechtstreekse vluchten van luchthaven Düsseldorf naar Curaçao.

Lees alles over het boeken van vliegtickets naar Curaçao.

Duiken en snorkelen op Curaçao

Duiken op Curaçao Curaçao is een echt duikparadijs! Op Curaçao vindt u één van de mooiste onderwaterwerelden ter wereld. Ontdek het zelf!

Onder water liggen natuurschatten zoals bijzondere koraalriffen, gezonken boten en vliegtuigwrakken. Onderweg komt u veel tropische vissen tegen. En je hoeft er niet eens ver voor op zee te gaan, de meeste schatten liggen dichtbij de prachtige stranden die Curaçao rijk is.

Vervoer op Curaçao

Hoe is het vervoer op Curaçao geregeld? Welke vervoersmiddel kiest u om Curaçao mee te verkennen? Huurt u een auto, motor, scooter of fiets? Of gaat u met openbaar vervoer of een minibusje?

Wat u kiest hangt af van uw budget en wensen. Wilt u tijdens uw vakantie het hele eiland verkennen? Dan is een huurauto onmisbaar. Wilt u af en toe er op uit? Kies dan voor het openbaar vervoer.

Lees de voor en nadelen van alle typen vervoer op Curaçao. Per onderwerp leggen we precies uit hoe het werkt.