Blog

Gratis bedrijven overzicht Curaçao

Zet uw bedrijf gratis in de bedrijvengids voor Curaçao!

Op MooiCuracao.nl kunt u uw bedrijf gratis aanmelden in het bedrijven Curaçao overzicht. Met een vermelding in de bedrijvengids Curaçao krijgt u een eigen pagina op onze website!

Uw bedrijf in de bedrijvengids Curaçao opnemen gaat eenvoudig in 5 korte stappen. Met uw vermelding in de bedrijvengids Curaçao bereikt u eenvoudig mensen die op onze site zoeken naar bedrijven in uw branche.

Bespaar eenvoudig op vliegtickets naar Curaçao

Vliegtickets Curaçao Er zijn enorme prijsverschillen tussen grote Nederlandse vliegticket boekingssites. Vooral met vliegtickets naar Curaçao valt snel veel geld te besparen. De vanaf tarieven voor dezelfde vliegtickets blijken regelmatig per vliegticket boekingssite tot 15% te verschillen. Soms loopt het verschil op tot meer dan 50%! Tel uit je winst!

De goedkoopste tickets ...

Skydiven op Curaçao

Skydiven / parachutespringen op Curaçao Heb je altijd al eens willen parachutespringen? Het kan op Curaçao!

Bovendien heb je vanuit het vliegtuig het meest adembenemende uitzicht over heel Curaçao.

Je kan tijdens je vakantie een tandemsprong maken boven Curaçao. Tijdens het skydiven worden foto's en een video gemaakt. Verbaas je vrienden door het filmpje en de foto's op Facebook te zetten!

Chikungunya Curaçao

Chikungunya Sinds augustus 2014 heerst Chikungunya op Curaçao. Het virus wordt verspreid door de Denguemug en de Aedes mug.

De Chikungunya epidemie is sinds december 2014 over zijn hoogtepunt heen, dat heeft de GGD op Curaçao bekend gemaakt.

Wil je graag op vakantie naar Curaçao, maar ben je bang voor Chikungunya? Lees hier welke maatregelen je kunt nemen om de kans op besmetting te verkleinen.

Ik vertrek: Dianne en Frenk emigreren naar Curaçao

Dianne en Frenk komen vijf jaar geleden voor het eerst op Curaçao en zijn op slag verliefd op het eiland. Ze willen het liefst direct blijven, maar willen eerst hun huis in Nederland verkopen.

Nadat de woning na 5 jaar is verkocht kopen ze direct een woning op Curaçao. Van hieruit begint het stel een bed en breakfast / klein resort.

Waar lopen ze tegen aan op Curaçao? Hoe gaat het met hun resort? Krijgen ze genoeg gasten? Redden ze het financieel?

Bekijk de aflevering via uitzending gemist.

Mobiel internet op Curaçao

Gratis Wifi Goedkoop internetten op Curaçao is eenvoudig te regelen. U kunt uw eigen smartphone, tablet of laptop gerust meenemen. Vaak kunt u gratis internetten op Curaçao. In het centrum van Willemstad is het sowieso gratis.

We helpen u nare verrassingen achteraf te voorkomen! Smartphones maken vaak automatisch verbinding met mobiel internet via 3G of 4G zonder dat u het merkt. En dat kan duur uitvallen!

Mobiel bellen op Curaçao

Goedkoop mobiel bellen vanuit Curaçao is eenvoudig te regelen. U kunt uw eigen mobiele telefoon gerust meenemen. U moet wel een aantal dingen regelen voor goedkoop mobiel bellen op Curaçao.

Uw telecomprovider zet de kosten van bellen en dataverbruik in het buitenland pas achteraf op de factuur. Voorkom nare verrassingen achteraf!

In deze blogpost leggen we uit hoe u het goedkoopst naar Nederland kunt bellen als u op vakantie bent op Curaçao.

De mooiste stranden op Curaçao

Grote Knip / Playa Kenepa Grandi Wie aan Curaçao denkt ziet meteen mooie witte stranden met een azuurblauwe zee voor zich. En u heeft gelijk!

Curaçao kent een aantal zeer mooie stranden die u echt gezien moet hebben. We hebben de mooiste stranden van Curaçao op een rij gezet. Sommige stranden op Curaçao liggen erg beschut en zijn erg rustig en andere liggen dichtbij Willemstad en zijn hip en erg druk.

Praktische informatie over Curaçao

Werken mijn elektrische apparaten wel? Is het water drinkbaar? Moet ik een vaccinatie halen voor mijn vakantie? Hoe zit het met de verkeersregels op Curaçao?

U wilt natuurlijk goed voorbereid op vakantie naar Curaçao! Lees deze blogpost over praktische zaken en u bent op de hoogte van alle belangrijke onderwerpen waar u mee te maken kunt krijgen tijdens een vakantie op Curaçao.

Reisgidsen over Curaçao

Reisgids, een schat aan informatieAls u op vakantie gaat naar Curaçao gaat dan is een goede reisgids onmisbaar. U heeft een schat aan informatie die u overal mee naar toe kan nemen. Er zijn natuurlijk ook hele handige apps die u kunt downloaden, maar wat doet u als de accu van uw smartphone of tablet leeg is? Hoeveel weet u uit het hoofd?

Lees verder waar u eenvoudig een reisgids bestelt.