Partners:

 • Kras Vakanties
 • Van der Valk Vakanties
 • Neckermann Reizen
 • Thomas Cook Reisbureau
 • Prijsvrij - bepaal zelf de prijs van je vakantie
 • Tjingo
 • Curacao XL
 • Vakantiediscounter
 • Vliegwinkel.nl
 • Expedia
 • Hotels.com
 • Kuoni
 • Elmar
 • Arke
 • Straus Reizen en Vakanties
 • Travelways
 • Toerkoop
 • Suntip
 • Vakantiestunt
 • Caribbean Online
 • VakantieXperts
 • Traveltroef
 • Hotelopia
 • ArkeFly Vliegtickets
 • WorldTicketCenter
 • Ebookers
 • Cheaptickets
 • Tix.nl
 • KLM
 • Airberlin.com
 • Lastminute
 • Alamo autoverhuur
 • Hertz autoverhuur

Huurauto's op Curacao Compleet Overzicht

Een huurauto op Curacao geeft u veel meer vrijheid dan het openbaar vervoer. Er is veel autoverhuur op Curacao. Bekijk de meest uitgebreide lijst met huurauto verhuurders op Curacao en vind eenvoudig de goedkoopste huurauto's op Curacao.

Direct naar...

Huurauto Curacao

Op vakantie is een huurauto op Curacao onmisbaar. Met het openbaar vervoer op Curacao komt u lang niet overal op het eiland. Met een huurauto kan je gaan waar je wilt en wanneer je wilt. Je hoeft nooit echt ver te rijden want Curacao is relatief klein en overzichtelijk. Kies wel een auto met airco, want het weer op Curacao is bijna altijd goed. Bij de onderstaande autoverhuurbedrijven op Curacao zijn er genoeg te vinden.

Tarieven voor huurauto's vergelijken

De huurtarieven voor autoverhuur kunnen per autoverhuurbedrijf behoorlijk verschillen. Daarom kunt u het beste van te voren via internet uitzoeken waar u de auto gaat huren. Vaak is het ook goedkoper om van te voren een auto te huren, dan ter plekke op het eiland.

Bezoek de websites van de autoverhuurbedrijven op Curacao. Vergelijk de prijzen bij meerdere autoverhuurbedrijven die op Curacao te vinden zijn. De prijzen van autoverhuur verschillen per autoverhuurbedrijf soms enorm. Even vergelijken levert vaak een flinke besparing op. Zo houdt u meer geld over voor bijvoorbeeld leuke dingen op Curacao.

Huurauto's op het vliegveld en in hotels

Op Curacao zijn verschillende grote autoverhuurbedrijven waar je een auto kan huren. De meeste grote autoverhuurbedrijven hebben een balie of kantoor op het vliegveld. Sommige autoverhuurbedrijven beschikkingen over een balie in de grote hotels. Je hoeft gelukkig niet perse bij een groot autoverhuurbedrijf op de luchthaven een auto te huren. Een groot autoverhuurbedrijf hoeft nog niet meteen de beste of goedkoopste te zijn. Er zijn ook autoverhuurbedrijven die geen kantoor op de luchthaven hebben en de huurauto op de luchthaven zetten op de dag van aankomst. Naast een auto huren op Curacao kan je bij een aantal verhuurbedrijven kan je ook fietsen, scooters, motoren, buggy's of een limousine huren.

Autoverhuur tips

 • Een creditcard is vaak een vereiste als je de huurauto ter plekke wilt betalen, anders vraagt men vaak een hoge borg voor de huurauto, motor of scooter.
 • Het is vaak goedkoper de huurauto (ver) van te voren te boeken en te betalen.
 • Controleer dat de huurauto beschikt over airconditioning. U heeft airco nodig op Curacao! U krijgt er spijt van als u voor een paar euro minder een auto huurt zonder airco.
 • De minimum leeftijd om een auto te huren is meestal 21 jaar, maar dit kan verschillen. Controleer dit eerst bij het autoverhuurbedrijf, voor daadwerkelijk een auto te huren.
 • Als u in een groot hotel of resort verblijft controleer dan eerst of ze zelf huurauto's hebben. De grote resorts en hotels verhuren ook auto's aan hun gasten tegen aantrekkelijke tarieven. Onderzoek voordat u een auto huurt of uw accommodatie deze service levert. Dit kan u veel geld besparen.
 • Controleer wat allemaal bij de prijs is inbegrepen. Wat zijn bijkomende kosten voor schadeverzekering, diefstalverzekering, eventuele extra bestuurder, extra kilometers? Onderzoek dan welke kosten er nog bij komen.

Een huurauto voor uw vakantie

Het gemak van een huurauto hoort helemaal bij een onvergetelijke vakantie naar Curacao. De vervoersmogelijkheden op Curacao zijn beperkt. Met een huurauto bent u vrij om te gaan en staan wanneer u wilt. Als u zelf uw vakantie samenstelt is een huurauto onmisbaar. Hoe komt u vanaf het vliegveld naar uw accommodatie? Als u niet in hartje Willemstad verblijft hoe komt u bij de mooiste plekjes op Curacao? Precies, u heeft een huurauto nodig.

Huurauto's op Curacao

AutoverhuurbedrijfInformatie
Sunnycars huurauto's
Sunny Cars (tip)
Sunny Cars is een bemiddelaar in autoverhuur. Sunny Cars verhuurt zelf geen auto's, maar bemiddelt wereldwijd tussen u en grote autoverhuurbedrijven zoals Avis, Alamo, Budget Rent A Car, maar ook plaatselijke autoverhuurbedrijven. Op die manier krijgt u de beste deals op een overzichtelijke manier. De tarieven die u bij de huurauto's ziet zijn voor all-in-autohuur. Er komen geen verdere kosten meer bij.
Car Del Mar autoverhuur
Car del Mar (tip)
Car Del Mar is een grote internationale autoverhuur vergelijker en werkt wereldwijd samen met grote autoverhuurbedrijven zoals Alamo en Avis. Doordat Car Del Mar een grote partij is kunnen ze de huurauto's voor voordelige tarieven aanbieden.
Holiday auto's Holiday Auto's is een wereldwijde autoverhuurmakelaar, ze verhuren zelf geen auto's maar kunnen door hun sterke positie wel de beste autoverhuur deals bieden. Holiday Auto's werkt samen met grote autoverhuurbedrijven zoals Avis en Hertz.
Holiday Rentals Curacao Holiday Rentals Curacao is een lokaal autoverhuurbedrijf en heeft als doel het beste autoverhuurbedrijf van Curacao te worden. Uw huurauto kan bij uw accommodatie of het vliegveld worden afgeleverd. Holiday Rentals heeft duidelijke voorwaarden opgesteld zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Curacao Rentals is onderdeel van Holiday Rentals.
Alamo autoverhuur
Alamo autoverhuur (tip)
Alamo Autoverhuur is een van de grootste internationale autoverhuurbedrijven te wereld. U kunt er voor kiezen uw huurauto op te halen op de luchthaven of een aantal geselecteerde grote accommodaties, zoals het Livingstone Jan Thiel Resort, Marriott Hotel en Lions Dive Hotel.
Alamo Car Rental Curacao Alamo Car Rental Curacao is de vestiging op Curacao van één van 's werelds grootste autoverhuurbedrijven ter wereld. De website biedt een overzicht van de auto's die u kunt huren en informatie over de huur van een auto.
Tour dia Curacao Tour dia Curacao verhuurt een aantal auto's in verschillende maten. Tour dia Curacao heeft een pick up en terug breng service. Bij lange termijn huur ontvangt u korting op de huurprijs.
Michel autoverhuur Autoverhuur Michel biedt naast autoverhuur ook een gratis ophaal en wegbreng service naar elke gewenste locatie op het eiland. Van het vliegveld naar uw hotel of resort? Autoverhuur Michel brengt u er kosteloos heen.
Goed en Goedkoop autoverhuur G en G autoverhuur, staat voor Goed en Goedkoop autoverhuur. G en G autoverhuur staat goed bekend op Curacao en internet door de goede service en persoonlijke benadering. Als u voor een lange periode een auto huurt krijgt u korting op de prijs, ook voor studenten.
Tix.nl
Tix autoverhuur (tip)
Tix autoverhuur is een grote autoverhuur vergelijker. Tix biedt keuze uit huurauto's van grote autoverhuurbedrijven zoals WOW, Thrifty, Alamo, Avis en Budget.
Centraal Rent A Car autoverhuur
Centraal rent a car
Centraal Rent A Car is lokaal autoverhuurbedrijf en is gevestigd in het World Trade Center in de Piscadera Baai. Uw huurauto wordt gratis bij het vliegveld of uw accommodatie afgeleverd. Voor lange termijn hanteert Centraal speciale tarieven. Bij Centraal Rent A Car kunt u kiezen uit een breed assortiment van compacte auto's tot terrein auto's en busjes voor grotere gezelschappen.
D & D autoverhuur D & D Autoverhuur is een jong autoverhuurbedrijf op Curacao. D & D haalt u gratis op van de luchthaven en brengt u gratis er heen. De huurauto's kunnen op elke gewenste lokatie op Curacao worden afgeleverd.
Hertz autoverhuur
Hertz Auto Verhuur (tip)
Hertz Autoverhuur is een van de grootste internationale autoverhuurbedrijven ter wereld. U kunt rechtstreeks bij Hertz zelf huren of u kunt via een van de vele huurautovergelijkers of huurautomakelaars een huurauto huren. Bij Hertz kunt u een huurauto huren op het vliegveld Hato, op het kantoor in Willemstad, bij het Hyatt Regency Resort, en bij Superclub Breezes.
Cura Car Autoverhuur
Cura Car Curacao
Cura-car Rental is een lokaal autoverhuurbedrijf en biedt betaalbare huur auto's. Wat Cura Car Autoverhuur anders maakt dan andere is de persoonlijke service en duidelijke all in prijzen. Cura Car Autoverhuur brengt de auto gratis op het vliegveld, of op elke andere gewenste locatie, en bij vetrek komt een medewerker van Cura Car ook naar u toe.
Huur een Eend op Curacao Huur een Eend op Curacao! De Citroën 2CV's zijn niet alleen te huur om lekker rond te toeren, maar u kunt ook een complete Duck Tour reserveren. De Eend wordt dan bij je afgeleverd mét routekaart zodat je kan starten voor een echte Duck Day. De Duck Tour brengt je langs de mooiste plekjes van Curacao. De Eenden zijn aangepast aan de eisen van de 21ste eeuw en hebben daardoor veiligheidsriemen en mp3- en ipodaansluitingen.
National huurauto's
National Curacao
National Car Rental Curacao is de vestiging op Curacao van National, een wereldwijde verhuurder van huurauto's. De huurauto's kunnen op het vliegveld worden gehuurd en ook onder andere bij het Plaza Hotel, het Lions Dive Hotel, Marriott Resort en het Livingstone Resort. Kijk op de site voor een volledige lijst met locaties.
Move It Car Rental Move It Car Rental is een lokale autoverhuurder en biedt naast autoverhuur met nette auto's met onbeperkte kilometers en all-inclusive prijzen ook een ophaal en wegbrengservice. Ook voor lange termijn verhuur kunt u bij Move It Car Rental terecht. Duidelijke huurvoorwaarden staan op de site vermeld.
Europcar autoverhuur
Europcar
Europcar autoverhuur is een wereldwijd opererend autoverhuurbedrijf. Europcar is gevestigd op het vliegveld. U kunt op de website de tarieven van huurauto's bekijken, daarnaast worden de prijzen vergeleken door een aantal autoverhuur vergelijkers.
Auto-europe autoverhuur
Auto Europe autoverhuur (tip)
Auto Europe is een wereldwijd autoverhuurbedrijf en is gevestigd op vliegveld Hato. U stapt zo uit het vliegveld en in uw huurauto.
Noordstar autoverhuur Noordstar Autoverhuur is een van de grotere lokale autoverhuurbedrijven op Curacao. U hebt keuze uit ongeveer jonge 130 huurauto's. Naast autoverhuur biedt Noordstar Autoverhuur een gratis shuttle service, u wordt tijdens kantooruren gratis van vliegveld Hato en andere lokaties gehaald en ook weer gebracht.
Thrifty huurauto's
Thrifty autoverhuur
Thrifty Autoverhuur Curacao is het kantoor op Curacao van het wereldwijd opererende autoverhuurbedrijf Thrifty. De prijzen van huurauto's van Thrifty Autoverhuur kunt u op de website bekijken, maar ook vergelijken via een aantal autoverhuur vergelijkers en makelaars. Thrifty biedt een gratis ophaal en wegbreng service vanaf uw hotel naar vliegveld Hato. De huurauto's van Thrifty kunt u huren bij het Plaza Hotel, Superclub Breezes, Royal Resorts en het Papagayo Resort. Uw huurauto wordt gratis gebracht op elke locatie op Curacao en wordt ook weer gratis van die locatie opgehaald.
Trustfull autoverhuur Trustfull Autoverhuur is een lokaal autoverhuurbedrijf met keuze uit een aantal verschillende categorieën, waaronder 4x4 en SUV's. Trustfull brengt u gratis van en naar het vliegveld. Buiten het hoofdseizoen krijgt u korting wanneer u langer dan 3 weken een auto huurt.
Avis huurauto's
Avis Curacao
Avis Curacao is het kantoor op Curacao van het wereldwijd opererende autoverhuurbedrijf Avis. De prijzen van huurauto's van Avis zijn te bekijken op de website, maar zijn ook te vergelijken via een aantal van de grote autoverhuurvergelijkers. Huurauto's kunt u huren op het kantoor van Avis in Willemstad, op het vliegveld en bij het Howard Johnson Hotel. Als er een cruiseschip ligt kunt u ook terecht op de Megapier. Kijk op de site van Avis waar u tijdens kantooruren gebruik kunt maken van de gratis pickup service.
Rent a car Curacao Rent A Car Curacao is een lokaal autoverhuurbedrijf die zich onderscheid door alleen aan ervaren bestuurders een auto te verhuren. Door minder schadegevallen, blijven de tarieven laag. U kunt uw huurauto ophalen op het kantoor van Rent A Car, op de luchthaven of bij uw accommodatie laten bezorgen. Bij alle huurauto's ontvangt u een gedetailleerde wegenkaart en bij de luxere auto's zit een navigatiesysteem. Huurt u langer dan 15 dagen dan ontvangt u korting op de huurprijs.
Best Value Autoverhuur Best Value Autoverhuur Curacao is een lokaal autoverhuurbedrijf en verhuurt jonge auto's zoals kleine budget auto's, busjes, kleine en grote SUV's. U wordt gratis gehaald van het vliegveld en uw accommodatie en wordt ook terug gebracht.
Low Budget Autoverhuur Curacao Welkom bij Eric en Sophia van Low Budget Autoverhuur Curacao. Low Budget is een kleinschalig autoverhuur bedrijf op Curacao met persoonlijke service en all in prijzen. U word gehaald en gebracht van het vliegveld of hotel en u krijgt handige informatie voor een prettig verblijf op Curacao.
WorldTicketCenter
Worldticketcenter (tip)
Worldticketcenter vergelijkt u eenvoudig tarieven van huurauto's bij de grote internationale autoverhuurbedrijven zoals Avis, Alamo, Thrifty en WOW (tarieven staan onder TIP). U ziet in één oogopslag welke deal het beste is.
Ryan car rental Ryan Autoverhuur is een lokale autoverhuurder met goedkope tot luxere auto's in diverse soorten en maten. Uw huurauto kan tegen een kleine vergoeding worden afgeleverd op het vliegveld of bij uw accommodatie. Voor lange termijn verhuur hanteert Ryan Autoverhuur speciale tarieven.
Horsepower car rental Horse Power Autoverhuur is een lokaal autoverhuurbedrijf. De eigenaren verhuren ook appartementen en geven combinatiekortingen wanneer u beide huurt. Ook voor langere termijn autohuur hanteert Horse Power Autoverhuur speciale tarieven.
Ebookers
Ebookers autoverhuur (tip)
Ebookers vergelijkt goedkope autohuur bij de grote internationale autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Avis, Alamo, Budget en National. U huurt de auto niet bij Ebookers, maar ze vergelijken de prijzen voor u, zodat u in één oogopslag ziet welke deal het beste is.
Cheaptickets
CheapTickets autoverhuur
Cheaptickets is een grote autoverhuur bemiddelaar die prijzen van huurauto's vergelijkt van grote internationale autoverhuurbedrijven zoals Budget, Thrifty en Avis. Onder de naam “Cheaptickets Best Deal” worden de prijzen getoond van WOW autoverhuur.
Budget huurauto's
Budget Autoverhuur
Budget Autoverhuur Curacao is het kantoor op Curacao van het internationale autoverhuurbedrijf Budget Rent A Car. Op de site kunt u het wagenpark en de autohuur tarieven bekijken, maar u kunt ook op de websites van de grote autoverhuurvergelijkers of -bemiddelaars eenvoudig de prijzen vergelijken van dit autoverhuurbedrijf. U kunt een huurauto huren via het hoofdkantoor, op het vliegveld, bij Avila Beach Hotel, bij het Hilton Hotel, Jan Thiel Resort en het Renaissance Resort.
Thunder Cars Curacao Thunder Rent-A-Car is een relatief jonge lokale autoverhuurbedrijf. U hebt keuze uit jonge huurauto's van vierdeurs sedans tot grote SUV's en busjes. U kunt de huurauto's ophalen op vliegveld Hato, bij het Plaza Hotel en het Trupial Inn.
Boric car rental Boric Autoverhuur is een lokaal autoverhuur bedrijf met een wagenpark van goedkope compacte huurauto's tot minibusjes en grote SUV's en pick-up trucks.
Carva Home Carvahome is een kleine lokale autoverhuurder met een gevarieerd aanbod van huurauto's, van nieuwe tot oudere auto's, van een Amerikaanse auto tot een 4x4 cabrio terreinauto.
Kiks Cars Kik's Cars is een lokale autoverhuurder en verhuurt nieuwe tot bijna nieuwe Toyota en Chevrolet sedans en pick-ups met airco . Als u langer dan 3 weken een auto huurt dan ontvangt u korting op de huurprijs.

Autoverhuur voor stagiaires op Curacao

AutoverhuurbedrijfInformatie
Stagiaires autoverhuur Curacao Stagiaires Autoverhuur Curacao is een lokale autoverhuurbedrijf die zich richt op de langere verhuur van huurauto's aan stagiaires. Niet alleen stagiaires maar iedereen kan bij Stagiaires Autoverhuur Curacao een auto huren.
Stagiaire autoverhuur Stagiaire Autoverhuur Curacao / Auto Huur Curacao Offenburger richt zich op lange termijn verhuur van huurauto's aan stagiaires. Niet alleen stagiaires kunnen hier een auto huren, maar iedereen die een auto nodig heeft voor een langere termijn.

Buggy's en Quads op Curacao

VerhuurbedrijfInformatie
Tour dia Curacao Verken met Tour dia Curacao het mooie natuurgebied Banda Bou op een quad. Of ga 's nachts met een quad op pad met de unieke Night Life Tour, waarmee u ook lokale cafe's bezoekt.
Buggy Adventures Curacao Bij Curacao Buggy Adventures kunt u buggy's, twee persoons quads/atv's (all terrain vehicels) en scooters huren. Dagelijks vertrekt een georganiseerde tour vanaf hun winkel tegen over het Superclubs Breezes hotel. De tour brengt u naar mooie plekken op het eiland en neemt u offroad mee naar plekken waar u normaal niet komt.
All Terrain Vehicels Curacao Ga op avontuur met een twee persoons quad van All Terrain Vehicels Curacao / Eric's ATV Adventures Curacao. Dagelijks vertrekken georganiseerde tours die u offroad meeneemt naar het oostelijk deel van het eiland. De start van de tour is vlakbij het Sea Aquarium.
The Bike Shop The Bikeshop organiseert ATV tours. Verken met een quad het eiland. Meer informatie is via de website van The Bikeshop te vragen.

Scooterverhuur op Curacao

ScooterverhuurbedrijfInformatie
Curacao Scooters Curacao Scooters verhuurt retro scooters om relaxed het eiland te verkennen. De klassieke (maar nieuwe) scooters worden verhuurt met helm en alarmslot. De scooters kunnen in overleg bij uw accommodatie worden afgeleverd.
Student Scoot Bij Student Scoot kunt u een scooter voor een langere termijn huren, ideaal voor tijdelijke bewoners, studenten en stagiaires.
Scooby Tours Scooter Verhuur Scooby Tours Scooter Verhuur verhuurt scooters waarmee u het eiland perfect kunt verkennen.

Motor verhuur op Curacao

MotorverhuurbedrijfInformatie
Harley Rental Curacao
Harley Rental Curacao
Harley rental Curacao verhuurd nieuwe Harley Davidsons. Relaxed toeren in de zon op een Harley Davidson geeft u een unieke en onvergetelijke ervaring. Naast het verhuren van motoren, organiseert Harley rental Curacao een tour waarmee u onder begeleiding de mooiste plekjes van het eiland ontdekt. De tour is inclusief BBQ en drinken.
The Bike Shop Verken Curacao op een Harley Davidson! Relaxed toeren in de zon op een Harley Davidson geeft u een unieke en onvergetelijke ervaring. Naast het verhuren van motoren, organiseert The Bike shop ATV tours, waarmee u onder begeleiding Curacao offroad op een quad kunt verkennen.

Limousine verhuur op Curacao

LimousineverhuurbedrijfInformatie
VIP Limo services VIP Limo Service Curacao biedt u een luxueuze VIP service. Maak gebruik van uw eigen persoonlijke butler! In de luxe Chrysler limousine is ruimte voor 10 tot 12 personen. Uw chauffeur brengt u waar u wilt en daarnaast staat uw butler altijd voor u klaar. Indien gewenst biedt VIP Limo Service Curacao persoonlijke beveiligers / bodyguards. U kunt op elke gewenste plek worden opgehaald, ook vanaf het vliegveld Hato.
Royalty Limousine Curacao / Curacao Limousine & VIP Service Royalty Limousine Curacao / Curacao Limousine & VIP Service vervoert u graag in hun luxueuze 12 persoons Lincoln Continental Limousines. Curacao Limousine & VIP Service is onderdeel van Curacao Taxi & VIP Service en haalt u daarnaast graag op met een luxe taxi, busje of SUV.